Mötesplats goda exempel

Mötesplats goda exempel är en fysisk mötesplats som syftar till att dela erfarenheter, verktyg och arbetssätt. Vi träffas vartannat år för att lära av varandra och dela nya idéer och perspektiv så att vi kan utvecklas tillsammans på våra arbetsplatser. Konferensen är också en hållplats på vägen mot Det önskade läget, vår vision och värdegrund i miljösamverkan.

Målgruppen för Mötesplats Goda exempel är alla som arbetar på miljömyndighet på kommun och länsstyrelser i Västra Götaland och Hallands län. Det innebär att vi arbetar med bland annat miljötillsyn, livsmedelskontroll, hälsoskyddsfrågor, djurskydd samt administration. Självklart deltar både medarbetare och chefer!

På konferensen erbjuds goda exempel på verktyg och arbetssätt varvat med gemensamma inspirations- och dialogpass. Goda exempel finns både hos oss själva och hos andra i vår omvärld.

Naturligtvis är konferensen en viktig mötesplats där vi lär känna varandra, hittar nya kontakter och kanske möjligheter till utbyte och samverkan även efter att konferensen är slut.

2022 arrangerades Mötesplats Goda exempel den 6 oktober. Tillsammans var vi 400 deltagare som träffades, 24 föreläsare och dessutom ett gäng intressanta utställare. Konferensen var väldigt uppskattad av deltagarna och gav både inspiration och verktyg för fortsatt utveckling av våra arbetsplatser!

Mötesplats Goda exempel har tidigare arrangerats av miljösamverkan 2015, 2017, 2019. Nästa Mötesplats blir 2024 och blir då ett endagsevent.

Är du nyfiken och vill veta mer, vänligen hör av dig till projektledarna.

Möteplats goda exempel ballonger
Foto: Linda Andersson
MGE stora hallen
Foto: Linda Andersson
Mötesplats goda exempel -samtal
Foto: Hillevi Upmanis
Mötesplats goda exempel - utställning
Foto: Linda Andersson

Den här webbplatsen använder kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.